Sağnıç İlkokulu
Sağnıç Köyü / Demirci / MANİSA

VİZYON

SAĞNIÇ İLKOKULU OLARAK; ÖĞRENMENİN TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLDİĞİ,ÖĞRETEN VE ÖĞRENENLERİN BİRBİRİNE İNANDIĞI, ÇALIŞNLARININ GEREKENLERİ YERİNE GETİRMEDE ENDİŞELERİNİN OLMADIĞI, HERKESİN HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞTIĞI BİR OKUL OLMAK.

MİSYON

BİZ, DEMİRCİ SAĞNIÇ İLKOKULU ÇALIŞANLARI OLARAK; ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN, İŞLERİ YAPAN DEĞİL; İŞLERİ DOĞRU YAPAN, SORGULAYAN, ARAŞTIRAN, SAĞLIKLI İLETİŞİM KURAN, DÜŞÜNEN, DÜŞÜNDÜREN DEMOKRATİK BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT VERMEK VE ONLARI 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.

Öğretim Şekli :Normal öğretim.

Normal öğretim.

08.45-14.45

Isınma kömür sobası ile sağlanmaktadır.

Servis yoktur.

İlçe merkezine 14km.İl merkezine 180 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyde hayvancılık ve tütün yetiştiriciliği yapılmaktadır.Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.